Ett axplock av artiklar och studier

Här finns ett urval av artiklar och dokumentation. Tyvärr har vi ingen möjlighet att översätta allt material, men vi tycker ändå att det är viktigt att visa att det finns mycket material - även studier som håller en god vetenskaplig standard. Klicka på "blå text och du länkas då till  artiklarna som alla är i PDF och öppnas i nytt fönster.


Elektrisk “hjernehat” skal hjælpe e-sporthold til verdensmesterskab.

Artikel i Danska ingeniören Oktober 2018. länk här ing.dk

Mikromiljön i hela hudkostymen störd hos psoriasispatienter
Artikel i Medicinsk access som kaster helt nytt ljus över Psoriasis och därmed kullkastar vedertagna behandlingsteorier och samtidigt ger en förklaringsmodell  till varför bio-elektriska terapier kan fungera.

Karolinska institutets forskning om bioelektronisk medicin.
Elektriska impulser i nervsystemet kan komma att användas som behandling mot inflammatoriska sjukdomar.

Trådløse signaler mellem hjerne og muskel erstatter ødelagt rygmarv.  Artikel från danska ingeniören. Titta gärna på sidan 4 och 5.

Danske forskere i opsigtsvækkende strid. Skyldes nervesignaler iontransport eller mekaniske bølger  Artikel från danska Ingeniören.dk

Våra kroppar är levande nätverk  Artikel från Svenska Dagbladet SvD.

Energimedicin. Det biofysiska paradigmet av Sven Tostar. Karolinska Institutet.

German Science Green Milk Artikel om hur man kan “programmera” kroppens styrsystem till att få immunförsvaret till att reagera fel. Detta kan vara nyckeln till att förstå kroniska och autoimmuna sjukdomar.

Cellernes televerk Norsk artikel: Professor Hans-Hermann Gerdes oppdaget en ny biologisk verden da han fant ut at celler kommuniserer gjennom elektriske tråder.

Reportage från tidsskriften allas  Artikel om två patientfall.

Allergological diagnosis using biophysical technology  Studie som visar att det går att använda BioResonansTerapi med elektrisk mätning EAP som test för allergier

Are there evidence based studies? Ett sammandrag av 14 studier med evidensklasssificering

Medicinsk access Artikel om grundprinciperna för terapien

Bevis för meridiansystemet? En fantastisk bildserie som visar på ett meridianliknande system i kroppen visad med vanlig standard IR-teknologi

Artikel i Hälsa Reportage om patientfall

Biophotonanalyse av grönsaker. Den tyska forskaren Professor Fritz Albert Popp har visat att våra celler skickar och tar emot ljus. Han kallar det för “biophotoner”. Här finns en intressant studie som i populärform visar skillnaden i fotonutsöndringen mellan färska/goda och gamla/dåliga grönskar.

Bioresonanz physikalisch gesehen möglich Professor Klima från Österrike visar att det går att få ett biologiskt system till att gå i resonans.

Här finns 2 kliniska studier: Clinical observation of 300 cases Asthma och Clinical Observation of 79 Cases

Dokumentationslista 2005 En lista över dokumentation för Bioresonans

Ein Mythos wird entzaubert Artikel om Cochrane-studien som visar att placeboeffekt enligt medicinsk tolkning inte finns.

Electromagnetic man – biophoton emission skin Artikel om sammanhanget mellan elektrisk mätning på huden och biofotonaktivitet.

Ninas berättelse  i en uppsats om sin personliga erfarenhet med Bioresonans och atopiskt eksem.